BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE 16 İLÇENİN BÜTÇE VE BÜTÇE KARARNAMESİ KABUL EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşiminde Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Programı ve Büyükşehir ile 16 ilçenin Bütçe ve Bütçe Kararnamesi de meclis üyelerince kabul edildi.

Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşimi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında yapıldı. Büyükşehir Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 37 gündem maddesi müzakere edilerek, karara bağlandı.

Toplantıda, Ticaret Borsası tarafından Kocasinan ilçesi Elmalı mevkiinde kurulması planlanan Kayseri Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas Jeotermal Kaynaklı Seracılık Organize Sanayi Bölgesi sınırı dışındaki 50 metrelik alanın yapılaşmaya kapatılması talebi önergesi verildi. Meclis, bu önergeyi ve talebi oy birliği ile kabul etti.

Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Programı teklifi ile Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçenin 2023 Mali Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnamesi ile ilgili hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu’nu görüştü.

Toplantıda ayrıca, Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Programı ve Büyükşehir ile 16 ilçenin Bütçe ve Bütçe Kararnamesi de meclis üyelerince kabul edildi. Maddelerle ilgili meclis üyelerinin görüşlerinin alındığı meclis toplantısının ardından, Başkanvekili Savruk, mecliste alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

KASKİ’NİN 5 GÜNDEM MADDESİ DE GÖRÜŞÜLDÜ

 

Büyükşehir Meclis Toplantısı’nın ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü Genel Kurul Toplantısı’nda 5 maddelik gündem, görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, KASKİ’nin 2023 yılı yatırım, performans programları da kabul edildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE 16 İLÇENİN BÜTÇE VE BÜTÇE KARARNAMESİ KABUL EDİLDİ