Site Kapak Fotoğrafı (9)

Büyük Birlik Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Yozgat: “Kayseri’de belediyecilik vasat”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de belediyecilik alanında yapılan yanlışları eleştiren Kayseri Büyük Birlik Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ercan Yozgat, “Kayseri’de gördüğüm bir vasatlık var, görülmeyen yerler var. Çeşitli yerlere sosyal tesis yapmakla olmuyor bazı şeyler. Kayseri’de Arabaların dahi giremeyeceği sokaklar var” dedi.

Büyük Birlik Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ercan Yozgat, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Siyasi Gündem’ programına katılarak moderatör Duygu Sarınca’nın sorularını yanıtladı.

Kayseri’de belediyecilik alanında yapılan yanlışları eleştiren Büyük Birlik Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ercan Yozgat; “Kayseride çok eksik var. Yatırım olan yerleri de, yatırım olmayan yerleri de, görseli güzel olan yerleri de, bakılmayan yerleri de görüyoruz. Kusura bakmasınlar ama Kayseri’de bakılmayan bölgeler de, mahalleler de, sokaklar da çok. Kayseri’de ben mahalleleri başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere ,Düvenönü, Sivas Caddesi, İstasyon Caddesi gibi yerlerin sokaklarını yol da içinde çok bakımsız görüyorum. Kayseri’de gördüğüm bir vasatlık var, görülmeyen yerler var. Çeşitli yerlere sosyal tesis yapmakla olmuyor bazı şeyler. Kayseri’de Arabaların dahi giremeyeceği sokaklar var” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen