Berna Gözbaşı: “Kupanın bizim olmasını çok istiyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Üniversitesite öğrencileriyle söyleşiye katılan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Kupanın bizim olmasını çok istiyoruz. Şehrin buna ihtiyacı var” dedi.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı Bahar Şenlikleri kapsamında Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Gözbaşı söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı. Türkiye Kupası Yarı Finalinde karşılaştıkları Trabzonspor maçı ile ilgili olarak, “Yarı finalin ilk maçında 1-0 yenildiğimiz Trabzonspor’dan ikinci maçta da 30’uncu saniyede 1 gol daha yiyerek 2-0 geriye düştük. Ümitlerin tükenmesi lazım ama biz kenetlenmiştik. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız 2-0 geriye düşmemize rağmen umutlarını kaybetmedi. Tüm Türkiye’nin keyifle izlediği bir maçın sonunda da finale yükseldik” dedi.

Kayserispor’un 14 yıl sonra Türkiye Kupası’nda finale kaldığını anımsatan Gözbaşı, “Perşembe günü oynanacak final maçına da yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak inanmış durumdayız. Kupanın bizim olmasını çok istiyoruz. Şehrin buna ihtiyacı var. İnsanlar kutlama yapmayı sevinç yaşamayı çok özledi. Şehrimize bu heyecanı yaşattığımız için çok mutluyuz. Önemli olan finale kadar gelebilmekti. ‘Beşiktaş’ı yendik, Fenerbahçe’yi yendik, şampiyon olan Trabzonspor’u da yendik. Verin bizi kupamızı’ demek istedim ama finaldeki rakibimiz Sivasspor’a ayıp olurdu” diye konuştu.

“FİNALİN TARAFI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Başkan Berna Gözbaşı açıklamasının devamında, “Finalde Kayseri ve Sivas şehrinin dostça bir mücadelesine tanıklık edeceğiz. İki komşu Anadolu şehrinin takımlarının Türkiye Kupası finalinde oynaması benim için çok anlamlı. Son 22 yılda 4 büyük takım sadece 3 kez finale çıkamamış. Bunlardan birisi de Kayserispor’un kupayı aldığı 2008 yılı. Yine 4 büyük takımın olmadığı finalin tarafı olmaktan gurur duyuyoruz. Kupayı kazanmayı çok istiyoruz. Ancak kim kazanırsa kazansın kazanan Anadolu futbolu olacak. Anadolu takımlarının da varlığını gösteriyoruz” şeklinde konuştu. Berna Gözbaşı bir soru üzerine, “Avrupa’da daha tanınır hale gelmek için öncelikle sportif başarınız olması gerekiyor” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Berna Gözbaşı: “Kupanın bizim olmasını çok istiyoruz”