Berna Gözbaşı: 3 puanı kaçırdık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ(1HA) – Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, ” Yediğimiz golle 3 puanı kaçırdık. Genel olarak oynanan futboldan memnunum” dedi.
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçının ardından stadyum çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Berna Gözbaşı, “Yediğimiz golle 3 puanı kaçırdık. Genel olarak oynanan futboldan memnunum. Bizim aklımız Salı günü Trabzonspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarıfinal maçı var. Kupaya odaklandık. Geçen senelerde bizim de yaşadığımız düşmeme mücadelesi veren bir takım vardı. Onlara karşı şansız bir golle geriye düşüp sonra reaksiyon gösterip 1 puan aldığı için takımımızı kutluyorum. İnşallah Salı günü Trabzonspor karşısında da iyi mücadele ederiz ve puan yada puanlar alırız” diye konuştu.
“DÖVİZ KURUNUN YÜKSELİŞİ VE YAYINCI KURULUŞ GELİRİNİN DÜŞÜŞÜ BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR ”
Kulüpler Birliği toplantısının ve yayıncı kuruluşla ilgili soru sorulması üzerine Berna Gözbaşı, ” Yayıncı kuruluşun bize sunduğu opsiyonlar var. Başkanlarla istişare ettik. Onların sunduğu opsiyonlardan seçeneklerden birini şuan ki federasyon başkanımıza ilettik. Yayın geliri düşüyor. Gelecek sene için bütün kulüp başkanlarının olduğu gibi ben de çok endişeliyim. Döviz kurunun yükselişi ve yayıncı kuruluş gelirinin düşüşü gelecek sene için beni düşündürüyor. Planlama yapmak için bunu bekliyoruz Kulüpler Birliği Vakfının şu an federasyon seçimleriyle ilgili istişare ettiğimiz isimler oldu” ifadelerini kullandı.
“SPOR YASASINDA İSTİŞARE ETMEK İSTEDİĞİMİZ MADDELER VAR”
Spor Yasası ile ilgili gelen soru üzerine ise Berna Gözbaşı şöyle konuştu, “Spor yasasında kulüpler için faydalı maddeler de var. Mevcut yönetimde yer alan başkan ve yöneticiler için kaygılandıran maddeler var. Örneğin ‘kasıt ve ihmal’ diyor ama orda da bir açıklama yok. Maddelerin açığa kavuşması lazım. Çünkü bu kötü niyetli de kullanılabilir. Bütün kulüplerin mali yapıları çok sağlıklı değil. Devletimiz de bunu disipline etmek istiyor ama biz tekrar bu konuyu konuşmak için Ankara’ya gideceğiz. Tabii ki herkesin kulüpleri maddi yüke sokup gitmesi doğru bir şey değil. Denetimler olsun ama bu kadar kısıtlama durunda yönetici bulamayız diye düşünüyorum. İstişare etmek istediğimiz maddeleri kendi aramızda konuştuk. Çarşamba günü bu konuyu konuşacağız.”

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Berna Gözbaşı: 3 puanı kaçırdık