BENLİ:‘KALE SURLARINI BEKLEYEN ASKER’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, özellikle pandemi sürecinde hemşirelerin büyük özveriyle görev yaptığını belirterek bütün hemşirelerin Hemşireler Haftası’nı kutladı. Bütün hemşirelerin, kale surlarını bekleyen askerler gibi çalıştıklarını dile getirdi.

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü (Başhemşire) Sultan Şahin’i ziyaret etti. Şahin nezdinde tüm hemşirelerin haftasını kutlayan Benli pandemi kalesine benzettiği Kayseri Şehir Hastanesi’nde görev yapan hemşirelerin her birinin sur başında bekleyen asker gibi görev yaptığını dile getirdi. Gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Şehir Hastanesi Palyatif Servisinde görevli hemşirelere de ziyarette bulunan Benli, “Pandemi döneminde siz hemşirelerimiz, Kurtuluş Savaşındaki Safiye Hüseyin Elbi’nin verdiği mücadeleye benzer bir mücadele verdiniz. Çoğu insan anne babasının yanına bile girmeye korktuğu o dönemde siz onların yanındaydınız. Yaptığınız iş kutsal bir iş ve yapacağınız işte sadece duruşunuzu bile değiştirmeniz sizin sevap hanenizi dolduracaktır. Güler yüz göstererek, onunla ilgilenip konuşmanız müthiş bir enerji oluşturup hastaya pozitif enerji verecektir. Ben tüm hemşirelerimiz bu anlayış ile çalışmasını önemsiyor hepinizin Hemşireler Haftasını kutluyorum” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BENLİ:‘KALE SURLARINI BEKLEYEN ASKER’