BBP Melikgazi İlçe Başkanlığında İstifa

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)- Büyük Birlik Partisi (BBP) Melikgazi İlçe Başkanlığında görev yürüten Mansur Türkarslan istifa ettiğini duyurdu.

BBP Melikgazi ilçe teşkilatında 2013 yılından bu yana ilçe başkanı olarak görev yapan Mansur Türkarslan, istifa ettiğini duyurdu.

‘GENEL MERKEZ TARAFINDAN GÖSTERİLEN DUYARSIZLIK BİZLERİ YIPRATTI’

İstifa sebebini açıklayan Türkarslan, “Teşkilatlarının her kademesinde görev aldığım, 2013 yılından bu tarafa da emanetini yürüttüğüm “Büyük Birlik Partisi Melikgazi ilçe Başkanlığı” görevimden bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım. Son iki yıldır Kayseri il başkanlığına kimsenin getirilememesi, getirilmeye çalışılanların partimizi temsil edemeyecek çapta olması, bütün bu olanalara rağmen Genel merkez tarafından gösterilen duyarsızlık bizleri fazlasıyla yıpratmıştır. İşimizden ailemizden feragat ederek, maddi ve manevi hiçbir destek almadan yalnız bırakılmak bizleri son derece üzmüştür” dedi.

‘DÜNYA HAYATI İÇİN BU KADAR FIRILDAK OLMANIN ANLAMI YOK’

Sözlerini sürdüren Türkaslan, “Partimizi ve davamızı asla temsil edemeyecek kadar aciz, liyakatsız, emellerine ulaşmak için partiyi ve davayı itibarsızlaştırmaktan çekinmeyen, teşkilatlar arasına nifak tohumları eken tepeden inme yöneticiler getirilmiş ve teşkilatlar bu insanların egosunun tatmin merkezi haline dönüşmüştür. Teşkilatımızda birlikte yol yürüdüğüm onur gurur ve ahlak çizgisinden kopmayarak, çocuklarımızın süt parasından keserek, maddi manevi her anlamda yanımda olan, emeğini esirgemeyen, teşkilatımıza yapılan tüm ayak oyunlarına karşı yanımda dimdik durabilen tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Sözlerimi Şehit Ebedi Liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun şu sözleriyle noktalıyorum. “Bir saniyesine bile hakim olamadığınız hükmedemediğiniz bir hayat için bir dünya hayatı için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yok.” Saygılarımla” şeklinde açıklama yaptı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BBP Melikgazi İlçe Başkanlığında İstifa