Fotoğraflı (35)
4:22

Başkan Serhat Yıldırım: “Sayın Cumhurbaşkanı Kayseri’de hangi belediyeye aday?”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin seçim broşürleri ve afişleri hususunda eleştirilerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “22 yıldır bu ülkeyi yönetenler kendilerini vatandaşlara anlatamadı mı ki bu kadar afişlerle, broşürlerle şehri donattılar? Sayın cumhurbaşkanı Kayseri’de hangi belediyeye aday? Bu harcamalar, belediyeler tarafından mı karşılanıyor yoksa kendi bütçelerinden mi karşılıyorlar? Belediyeden karşılanıyor ise kul hakkı, şahsi harcanıyor ise bu da israftır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Teşkilatı tarafından Melikgazi Belediye Başkan Adayı Özgür Alçı’nın tanıtımı kapsamında basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Feyzullah Keskin, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Başkan Keskin, Kayseri’de değişim vaktinin geldiğini ve 31 Martta yapılacak seçimlerde takdirin kamuoyuna ait olduğunu ifade etti.

Kamuoyundan ve sahadan yansıyan tepkiler doğrultusunda Kayseri’deki dengelerin değiştiğini belirten İlçe Başkanı Yıldırım, “Vatandaşlarımızın 2019’daki verdiği yetkiyle belediye meclisinde güzel başarılara imza attık. Bu seçimlerde kısmet olursa sosyal belediyeciliği vatandaşlarımızla buluşturacağız. 22 yıldır bu ülkeyi yönetenler kendilerini vatandaşlara anlatamadı mı ki bu kadar afişlerle, broşürlerle şehri donattılar? Sayın cumhurbaşkanı Kayseri’de hangi belediyeye aday? Bu harcamalar, belediyeler tarafından mı karşılanıyor yoksa kendi bütçelerinden mi karşılıyorlar? Belediyeden karşılanıyor ise kul hakkı, şahsi harcanıyor ise bu da israftır” şeklinde konuştu.

İl/ilçe belediye başkan adaylarının ortak canlı yayında tartışma programına çıkmaları gerektiğini ifade eden Başkan Yıldırım, “Her bir aday çıkıp projesini anlatsın, birbirleriyle tartışsınlar. Hem canlı yayına hem de sahaya çıkma korkuları var ki biz bu durumu görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen