BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN, İLK 500’E GİREN KAYSERİLİ SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2020 yılı araştırmasına göre, üretimden, satış büyüklüğüne göre en büyük firmalar arasında yer alan 15 Kayseri firmasını tebrik etti.
Başkan Palancıoğlu bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi ve Serbest Bölge’deki firmaları ziyaret ederek, başarı ve teşekkür plaketi verdi.
Konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları söyledi:
“Sonuçlara göre 2020 yılı İSO ilk 500 listesinde 15 Kayseri firması yer aldı. Kayseri sanayimiz gün geçtikçe iyi bir hale geliyor. Bundan dolayı mutluyuz. Sanayi üretimi oldukça istihdam olur, ihracat olur, gelir seviyemiz yükselir. Vergi alınır ve Türkiye gelişir. Dolayısıyla ilk 500 diliminde açıklanan Kayseri’den en başarılı 15 firmamızı tebrik ediyorum. Türkiye’nin göz bebeği birçok firma Kayseri’de üretim yapıyor. Allah razı olsun. Birçok istihdam yapıyorlar, ihracat yapıyorlar. Bu firmalarımızı biz elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz. Cenabı Allah eksikliğini vermesin, daha iyi konuma getirsin. Tekrar ilk 500’e giren tüm firmalarımızı ve sanayicilerimizi tebrik ediyorum.”

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN, İLK 500’E GİREN KAYSERİLİ SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ