Başkan İlmek: “Gayemiz İncesu pekmezini Türkiye’ye tanıtmak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İncesu pekmezini Türkiye’ye tanıtacaklarını ve ekonomik bir değer haline getireceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısına katılan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, pekmez ve üzüm üretimleri için yaptıkları çalışmaları anlattı. İlmek, “Bahar sezonu geldi, yaz sezonuna daha var o yüzden üzüm vakti gelmedi henüz. Bir önceki sezonu kendi tesislerimizde ürettiğimiz pekmezlerimizi hem belediye başkanlarımıza hem meclisimize ikram edeceğiz. Gayemiz İncesu pekmezinin Türkiye’ye tanıtımını sağlamak. Pekmezimizin ve üzümümüzün yapılmasını hobi yerine ekonomik bir gelir elde etme noktasına getirmek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

İlçe merkezine 1 kilometre mesafede bulunan İncesu Marina hakkında da bilgi veren İlmek, marinanın yaz mevsimiyle birlikte daha çok talep gördüğünü söyledi. İlmek, “Marinamız, yaz sezonu ile daha da hareketlendi. Ramazan boyunca çalıştı. Yoğun bir rehavet vardı. Vatandaşlarımız yaz sezonunda oturacak sandalye bulamayacak, onun için rezervasyonlarını yapsınlar. İlçemizin incisi haline döndü Marina, umarım bütün Kayseri’nin incisi haline dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan İlmek: “Gayemiz İncesu pekmezini Türkiye’ye tanıtmak”