Fotoğraflı (6)
2:58

Başkan Çolakbayrakdar: “Önceliğimiz çocuklarımızın daha donanımlı bir şekilde yetişmesini sağlamaktır”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘İlkokullar Arası Satranç Takım Turnuvası’nda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Belediye dediğiniz zaman öncelikli akla gelecek işler insanın hayatını kolaylaştıracak faaliyetlerde bulunmaktır. Bizim bir diğer önceliğimiz de şehri imar ederken bir taraftan da şehirde yaşayan insanların hayatına dokunacak işler yapabilmektir. Çocuklarımızı yaşadıkları bölge içerisinde daha mutlu yaşamalarını sağlamak ve donanımlı bir şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Turnuva şimdiden hayırlı olsun kazananlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Kocasinan Belediyesi, Kocasinan Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Kayseri İl Temsilciği işbirliğiyle düzenlediği ‘İlkokullar Arası Satranç Takım Turnuvası’nda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Bu haftanın açılışında da satranç turnuvası ile birlikteyiz bu satranç turnuvasında ilk okullu öğrencilerimiz var. Çocuklarımızın satrançla buluşmaları satranç öğrenmeleri zihinsel gelişimleri için yapmış olduğumuz bu turnuvada bizle birlikte katkı sağlayan gençlik spor müdürlüğümüze ve satranç federasyonumuza teşekkür ediyorum. Belediye dediğiniz zaman öncelikli akla gelecek işler insanın hayatını kolaylaştıracak faaliyetlerde bulunmaktır. Bizim bir diğer önceliğimiz de şehri imar ederken bir taraftan da şehirde yaşayan insanların hayatına dokunacak işler yapabilmektir. Çocuklarımızı yaşadıkları bölge içerisinde daha mutlu yaşamalarını sağlamak ve donanımlı bir şekilde yetişmelerini sağlamaktır. Turnuva şimdiden hayırlı olsun kazananlara şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Diğer tüm oyunculara başarılar dileyen Yarışmacı Elif Akbulut; “Yarışmaya katıldığım için heyecanlıyım güzel geçiyor bütün oyunculara başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvaya katılmanın güzel bir duygu olduğunu dile getiren yarışmacı Ömer Şahbaz; “Turnuvaya katılmak çok güzel bir duygu mutluyum arkadaşlarımla güzel bir anı paylaşıyorum. Herkese başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen