Başkan Cabbar: “Develi Belediyespor’a takviye yapıldı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA-ÖZEL) – Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri’yi Voleybol Efeler Ligi’nde temsil eden Develi Belediyespor kadrosuna ikinci yarı öncesi takviye oyuncu aldıklarını duyurdu. Cabbar, ikinci yarı daha iyi bir mücadeleyle şehri Efeler Ligi’nde temsil edeceklerini söyledi.

Kayseri’yi ve Develi’yi Efeler Ligi’nde temsil eden Develi Belediyesi Voleybol takımı, geride kalan haftalarda istediği sonuçları alamadı. Takım, çıktığı 14 maçta 11 puan toplayarak 14 takımın bulunduğu ligde 11’inci sıraya yerleşti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Belediyespor hakkında değerlendirmelerde bulundu. Takımın ikinci yarıya yeni transferlerle ve daha güzel başlayacağını ifade eden Cabbar, “Kayserispor nasıl ki üst ligde bizi temsil ediyorsa, voleybolun en üst liginde de Develi Belediyespor şehrimizi temsil ediyor. Tabi son dönemlerdeki maçlarımıza binaen takviye gerektiğine inandık ve şu anda hocamızın önderliğinde çalışmalarımızı gerçekleştirerek ikinci yarıya güzel bir başlangıçla takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Maçlara geldiğinizde Develili hemşehrilerimiz voleybola ve takımımıza olan sevgisini görebilirsiniz. Bugüne kadar bize verilen destekler için de teşekkür etmek istiyorum” dedi.

‘DEVELİ BELEDİYESPOR’A 2 TAKVİYE’

Öte yandan ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi takımlarından Develi Belediyespor, Sırp köşe oyuncusu Mihajlo Stankovic ve libero Muhammed Aray’ı kadrosuna kattı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Cabbar: “Develi Belediyespor’a takviye yapıldı”