Başkan Büyükkılıç’a Çevre Dostu Ulaşım Ödülü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Yeşilşehirler Fikir ve Proje Yarışması’nda ‘RFID Tabanlı Şehir İçi Trafik Modelleme Altyapısının Oluşturulması’ projesinde hak kazandığı ödülü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın elinden aldı.
Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği Hizmet Binası’nda gerçekleşen TBB Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları katıldı.
‘BÜYÜKKILIÇ, ÖDÜLÜ BAKAN BOZDAĞ’IN ELİNDEN ALDI’
Programa gerçekleştirilen konuşmaların ardından, TBB tarafından düzenlenen Yeşilşehirler Fikir ve Proje Uygulama Yarışması ödül törenine geçildi. Yarışma kapsamında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımda altyapı projelerinden olan ‘RFID Tabanlı Şehir İçi Trafik Modelleme Altyapısının Oluşturulması’ projesi ödüle layık görüldü. Başkan Büyükkılıç, ödülü, Bakan Bozdağ’ın elinden aldı.
Başkan Büyükkılıç, bu ödülü tüm Kayseri adına aldığını belirterek, “Kayserimiz adına, tüm belediye başkanlarımız adına, Büyükşehir’imiz adına bu ödülü aldık. Bize bu ödülü layık gören Türkiye Belediyeler Birliği başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca Başkan Büyükkılıç, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan, şehir içi ulaşımda altyapı projelerden olan ‘RFID Tabanlı Şehir İçi Trafik Modelleme Altyapısının Oluşturulması’ isimli çevre dostu projeye çok önem verdiklerini ve bu proje kapsamında, trafiğin daha akışkan hale getirilmesi sonucunda yakıt tüketiminin azaltılmasını ve karayolu trafiği kaynaklı karbon emisyon oranlarının düşürülmesini hedeflediklerini ifade etti.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Büyükkılıç’a Çevre Dostu Ulaşım Ödülü