Site Kapak Fotoğrafı

Başkan Büyükkılıç, “Vatandaşın içerisinde gönül huzuruyla dolaşan bir belediyecilik örneği sergiliyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayını ‘Yol Açık’ programında Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Kayseri’de örnek bir belediyecilik sergilediklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “2004’de AK Parti’ye geçerek AK Parti’den aday olduk. Şehir hizmetlerimizle tanıştı. Şehirde güven oluştu. Kimse hatır için oy vermez hele ki Kayseri’de kimse hatır için oy vermez, bunu kafanıza koyun. Zannedildiği gibi çanta da keklik görme mantığı da olamaz. Kayseri’de bir dönem MHP bir dönem Anavatan Partisi, bir dönem CHP bir dönem Refah Partisi yani her siyasi eğilim dönemsel olarak yer bulmuş kendisine. Kayseri ideolojik belediyeciliği sevmez. Hizmet belediyeciliğini takdir eder. Laf üretenle, icraat edeni ayrıştırır. Şehrin nerden nereye geldiğini göz ardı etmemek lazım. 94’lü yıllarda gecekondulaşmış, alt yapısı olmayan, lağım sularının açıkta olduğu bir dönemden bu döneme geldi. Bütün bu süreçleri vatandaş görüyor. Eksiğimiz olabilir, hatamız ufak tefek olabilir. Art niyetimiz yok. Allah’a şükür her yerde de başımız ak, yüzümüz ak. Vatandaşın içerisinde gönül huzuruyla dolaşan bir belediyecilik örneği sergiliyoruz. Bunlar kolaylıkla oluşmuyor. Biz halka mal olmuşuz” ifadelerini kullandı.

‘ŞEHRİ DAHA İYİ KONUMA TAŞIYACAK DURUMDAYIZ’

Başkan Büyükkılıç yeniden aday olması halinde nasıl çalışacağından söz ederek, “Elbette ki birikimimizle, tecrübemizle, ekibimizle, değerli bakanlarımızla iş birliği halinde Sayın Cumhurbaşkanımızın bize verdiği destekle şehrimizin bildiğimiz beklentisi doğrultusunda hazır olan projelerimizle çalışacağız. Şehri daha iyi konuma taşıyacak durumdayız. Ekonomik, sportif, sosyal, kültürel, turizm konularıyla çalışmalarımız var. Şehrimizi yine 16 ilçe belediye başkanımızla el ele vererek her noktasını daha iyi noktaya taşımaya çalışacağız. Kurum ve kuruluşlarla uyum kültürü içerisinde yol almamız gerektiğini ifade ediyorum. İnşallah zaman içerisinde bu projelerin hepsini tek tek paylaşırız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen