Fotoğraflı (35)
2:26

Başkan Büyükkılıç, “Seçimlerden sonra ilk yapacağımız ihalelerden birisi terminal ihalesi olacak”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni terminal binası hakkında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç, “Şehrin tam ana arterinde hem çevreyola yakın hem de tramvay hattını içerecek şekilde yeni terminalin yeri hazır. Seçimlerden sonra ilk yapacağımız ihalelerden birisi terminal ihalesi olacak” dedi.

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Memduh Büyükkılıç KayseRadar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Yol Açık’ programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Seçimlerden sonra ilk iş olarak yeni terminalin ihalesinin yapılması olacağını dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Terminalimiz şu anki ısınma koşullarıyla hep eleştiri alıyor. Gerekli hava perdelerini, iyileştirmelerini yaptık. Kısmi bir memnuniyet oluştu. Isısı da 20 derecelere ulaştı. Şehrin tam ana arterinde hem çevreyola yakın hem de tramvay hattını içerecek şekilde yeni terminalin yeri hazır. Seçimlerden sonra ilk yapacağımız ihalelerden birisi terminal ihalesi olacak. Yap-işlet-devret modeliyle projemiz hazır olacak. Yükü paylaşmanın doğru olacağını ifade etmek istiyorum. Eski terminali de dokusuna uygun olarak değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen