Başkan Ayyıldırım: “Vatandaşımızın sosyalleşeceği alanlara ihtiyacımız var”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Çiftlik Parkı’nın yenilendiğini söyleyerek: “vatandaşımızın sosyalleşeceği alanlara ihtiyacımız var” dedi.

Sarıoğlan Çiftlik mahallesinde yeniden düzenlenen Çiftlik Parkı hakkında konuşan Başkan Bekir Ayyıldırım: “Burası önceden de çiftliğimizin yine parkıydı. Yeni bir düzenleme yaptık vatandaşlarımıza yeni bir park kazandırdık onlarda memnunlar. Burada ramazanlarını geçiriyorlar gölge bir alan olduğu için rahat, ayrıca mahallemizin de meydanı burası. Vatandaşımıza elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz” dedi.
Vatandaşların sosyalleşebileceği alanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen Ayyıldırım, özellikle yaz aylarında ve ramazanda vatandaştan parka yoğun ilgi olduğunu söyledi. Ayyıldırım: “Vatandaşlarımız namaz vakitlerini burada kılarlar namazdan sonra burada oturup sohbet ederler, iftarlarını aynı şekilde burada hep birlikte açarlar. Vatandaşımızla burada Ramazan ayında aralarına bizde katılarak sohbet ederiz, vakit geçiririz” ifadelerini kullandı.

Diğer mahallelerde de bu tarz çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Başkan Ayyıldırım, vatandaşların sosyalleşip birlikte zaman geçireceği yerlerin çoğalması gerektiğini vurgulayarak: “Çiftlik içinde burası gerçekten eski olmasına rağmen yeni düzenlemeyle güzel bir alan oldu, inşallah vatandaşlarımızda mutludur. Biz vatandaşlarımızı burada görünce mutlu oluyoruz. Her ilçenin de böyle alanlar yapması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Ayyıldırım: “Vatandaşımızın sosyalleşeceği alanlara ihtiyacımız var”