Fotoğraflı (4)
2:08

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar: “KOCAFEST öğrencilere çok ciddi katkı sağladı”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOCAFEST’te konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Temel olarak KOCAFEST’te öğrencilerin robotun temel bilgilerine sahip olması yazılımla temel seviyede tanışmaları bundan sonraki hayatlarında meslek edinme aşamalarında çok ciddi manada katkıda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda KOCAFEST düzenleniyor. Öğrenciler, bilim ve teknoloji alanında yaptıkları ilginç ve farklı projeleri ile hem yarışıyor hem de ürünleri sergiliyor.

KOCAFEST’te konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “KOCAFEST’e bu sene 47 okul ve 235 takımla buradaki mücadeleler devam ediyor. Öğrencilerimizin robotlarla yapmış oldukları müsabakalarda farklı alanlarda yarışıyorlar cumartesi günü de 1’inci, 2’inci ve 3’üncü olan çocuklarımız ödüllerini alacaklar. Bu işin önemli tarafı tabana yaygın bir şekilde teknolojiyi çocukları kullanabilir, teknolojiden çocukların müsabakalar içerisinde yer alabilir faaliyete gelmiş olmasıdır. Temel olarak KOCAFEST’te öğrencilerin robotun temel bilgilerine sahip olması yazılımla temel seviyede tanışmaları bundan sonraki hayatlarında meslek edinme aşamalarında çok ciddi manada katkıda bulunacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen