BAKİ ERSOY’DAN BAKAN AKAR’A TEŞEKKÜR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – MHP Kayseri Milletvekili ve 2. Sıra milletvekili adayı Baki Ersoy, MHP 4. Sıra milletvekili Mete Kurt’a ziyaretlerinden dolayı Bakan Akar’a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi öncesi adaylar sahaya indi. Kayseri’den aday gösterilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da, seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı ortaklarından MHP’nin adaylarını da ziyaret ederek başarı diledi. MHP Kayseri 4. Sıra Milletvekili adayı ve terör gazisi Mete Kurt’u seçim standında ziyaret eden Akar, bir süre sohbet etti. Akar ve Kurt birbirlerine başarı diledi.
Baki Ersoy ise Bakan Akar’a teşekkürlerini ileterek, “Bu fotoğraf Aziz Türk Milletine çok şey anlatıyor. Bir tarafta Kahraman Türk Ordusunun Şerefli Komutanı Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar, diğer tarafta vatanımın “Ha ekmeğini yemişim, ha uğruna kurşun” diyerek iki bacağını vatan savunmasında feda ederek,terörist haileri ceset torbalarına sokan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kayseri 4.Sıra Milletvekili Adayı “Terör Gazimiz Sn.Mete Kurt.”
Cumhur İttifakımızın değerli üyelerine Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Gazi Meclise Gazi Mete Kurt yakışır’ sloganıyla oluşturduğumuz platformumuza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Seçim dönemi boyunca 4.Sıra Milletvekili adayımız Gazi’miz Sn.Mete Kurt bu alanda bölücü hailerin ayak oyunlarını gözleriniz önüne serecek Terör ile iş tutanları bunlarla verilecek mücadeleyi sizlere anlatacaktır.
Biz; Mete Kurt ağabeyimiz için şehrin her bir karışını dolaşacak bu fotoğraf karesinde olduğu gibi iki şerefli komutanımızı gazi mecliste sizlerin destekleriyle buluşturacağı” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BAKİ ERSOY’DAN BAKAN AKAR’A TEŞEKKÜR