Fotoğraflı
1:18

Bakan Özhaseki: “İki Memduh bir araya gelince burada daha çok hizmet edilecek”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Pınarbaşı ilçesinin milli, manevi değerlerin bayrak bulduğu bir yer olduğunu ifade ederek, İnşallah bu dönem de yine Menduh Bey’le aynı şekilde devam eder diye ümit ediyoruz. Kayseri Büyükşehir’de yıllardır herkesi kucaklayan, herkese hizmet eden bir anlayış var. Bütün ilçelere hizmet götüren bir anlayış var. İnşallah iki Memduh bir araya gelince burada daha çok hizmet ederler diye de ümit ediyoruz” dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak maksadıyla Kayseri’ye gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Pınarbaşı ilçesinde TOKİ arsasında incelemelerde bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Pınarbaşı ilçesinin milli, manevi değerlerin bayrak bulduğu bir yer olduğunu ifade ederek, “Pınarbaşı’na uğrayarak hemşehrilerimize selam vermek istedik. Desteğimizi de burada açıkça ilan etmek istedik. Burası rahmetli Başbuğ’un memleketi, burası milli, manevi değerlerin bayrak bulduğu bir yer. İnşallah bu dönem de yine Menduh Bey’le aynı şekilde devam eder diye ümit ediyoruz. Kayseri Büyükşehir’de yıllardır herkesi kucaklayan, herkese hizmet eden bir anlayış var. Bütün ilçelere hizmet götüren bir anlayış var. Böyle olunca birliğin, dirliğin olması, birlikte hareket etmenin rahmete, berekete vesile olacağı düşüncesiyle de aynı şekilde gayret ediyoruz. İnşallah iki Memduh bir araya gelince burada daha çok hizmet ederler diye de ümit ediyoruz” İfadelerinde bulundu.

Öte yandan Pınarbaşı ilçesinde başka bir partinin kazanmasının olağan olduğunu ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; “Aslında demokratik bir ortamda herhangi bir partinin iş başına gelmesi olağandır vatandaşın tercihlerine de hep saygı gösteririz hayırlı olsun deriz. Ancak yıllar içerisinde gördük ki bazı arkadaşlar ne yazık ki bir araya gelmemek için bir sürü bahaneler buluyorlar sonra ideolojik takıntılar başlıyor ve neticesinde de olan vatandaşa oluyor hizmet alınamıyor böyle bir ortamdan ziyade birlikte hareket ederek bir rahmete vesile olabilmesi için de burada gayret ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
7
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen