Bakan Hulusi Akar: “Kayseri’yi Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehri olmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyarette bulunmak ve toplu açılış töreni gerçekleştirmek üzere Kayseri’ye geldi. Tören öncesi konuşma gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tüm dünyada yaşanan sıkıntılara rağmen hız kesmeden yatırımlara devam edilmesiyle önemli kazanımlar elde edilmiştir. Kayseri’yi Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehri olmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyarette bulunmak ve toplu açılış töreni gerçekleştirmek üzere, Kayseri’ye geldi. Tören öncesi konuşma gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri’nin hızlı büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu ifade etti. Bakan Akar, “Kayseri’mizi bir adım daha öteye taşıyacak olan önemli projelerin yapılacağı şehrimizde bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Açılışı yapılacak olan yatırımların ülkemize ve Kayseri’mize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Tüm dünyada yaşanan sıkıntılara rağmen hız kesmeden yatırımlara devam edilmesiyle önemli kazanımlar elde edilmiştir. Kayseri’yi Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehri olmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu kritik dönemde Türkiye sayın Cumhurbaşkanımızın varlığıyla etkilerini ortaya koymuştur” diye konuştu.
‘TERÖRLE MÜCADELEMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR’
Terörle mücadelenin hız kesmeden devam ettiğini belirten Bakan Akar, “Terörle mücadelemiz hız kesmeden devam etmektedir. Bir kez daha ifade etmek isterim ki tüm iyi niyetimize rağmen Yunan siyaseti olumsuzluklara devam etmektedir. Türkiye olarak Yunanistan’ın her türlü haksız, hukuksuz girişimini sahada ve masada karşılıksız bırakmadık ve bundan sonra da bırakmayacağız. Türk Silahlı Kuvvetleri bölge ve dünya barışına katkı sağlamaktadır. Bu sabah ne yazık ki Odessa’da patlama gerçekleştirildi ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Türkiye olarak her sorunu çözme görevini yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu başarımızda katkısı olan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bugüne kadar önümüze çıkarılan tüm engelleri el ele omuz omuza verecek aştık. Bundan sonra da sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle birbirimize sıkı sıkı sarılarak ülkemizi ileriye taşıyacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sanayisi, üretimi, genç ve dinamik nüfusuyla günden güne büyürken bölgesinde ve dünyadaki konumunu her geçen gün güçlendirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yapılan projelerin hayata geçmesinde emeği geçen herkese saygı ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Bakan Hulusi Akar: “Kayseri’yi Türkiye’nin en hızlı büyüyen şehri olmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum”