Atatürk ve Türk Gençliği Muay Thai Şampiyonası gerçekleştirildi

Site Kapak Fotoğrafı - 2022-05-25T140022.626

KAYSERİ (1HA)- Talas Spor Salonu’nda yapılan ve üç gün süren Atatürk ve Türk Gençliği Muay Thai İl Şampiyonası tamamlandı.

Okullu Gençler, Yıldız ve Minik yaş kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalara 220 sporcu katıldı. Mücadelenin sonucunda sıkletlerinde dereceye giren Gençler kategorisindeki sporcular Trabzon’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Muay Thai İl Temsilcisi Fatih Kaan Ulu, “Atatürk ve Millî Mücadele Kahramanlarımızı unutturmamak, gençlerimizi milli noktada heyecanlı tutmak adına yaptığımız şampiyonamızı tamamladık. Saygı duruşu, Milli Marşımızın okunmasının ardından Atatürk ve Millî Mücadele kahramanlarımızın Aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim okunup dualarla yad ettik. Sporcularımızın aileleri ve sporseverlerle birlik ve beraberlik içerisinde tamamlarken ringde mücadele veren ter atan sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize ve sporseverlere teşekkür ediyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum, ruhları şad olsun” açıklamasında bulundu.

Exit mobile version