Fotoğraflı (1)

ASKON Kayseri ERVA Spor Kulübü açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Kayseri Valiliği, Erdemlerimizle Varız (ERVA) ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle ASKON Kayseri ERVA Spor Kulübü açıldı.
Kayseri Valiliği, Erdemlerimizle Varız (ERVA) ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle ASKON Kayseri ERVA Spor Kulübü açıldı. Açılışa; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, il müdürleri, ASKON Kayseri Şube Başkanı İlhan Barlı, KAYDEM Proje Koordinasyon Başkan Yardımcısı Esra Ulu, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kayseri’nin her mahallesinde ve caddesinde bir spor okulunun olmasını önemseyen Vali Gökmen Çiçek, “Gençlerin olduğu her yere bir spor okulu açacağız, buna kararlıyız. Bu proje, hem uyuşturucuyla mücadelede, hem sporcu yetiştirmede çok önemli bir görev üstlenecek” ifadelerini kullanarak projede emeği geçen Büyükşehir Belediyesi’ne, Kocasinan Belediyesi’ne ve ASKON’a teşekkür etti ve kulübün hayırlı olmasını diledi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da vatandaşların spor yapmasına, sosyalleşmesine olanak sağlayan ve gençlere, geleceğe sahip çıkan projede emeği geçenlere teşekkür etti.
Projenin öncülüğünü yapan Vali Gökmen Çiçek’e teşekkürlerini ileten ASKON Kayseri Şube Başkanı İlhan Barlı, Büyükşehir Belediyesi’ne, valiliğe, ilçe belediyelerine, il müdürlüklerine ve ASKON Yönetim Kurulu’na da teşekkür etti.
Açılan ERVA Spor Okulu’nda gençlerle birlikte hem bağımlılıkla mücadeleyi hem de spora olan teşviği artırmayı amaçladıklarını söyleyen KAYDEM Proje Koordinasyon Başkan Yardımcısı Esra Ulu, “Bugün 11’incisini açacağımız ERVA Spor Okulları’nda gençlerimizle birlikte bağımlılıkla mücadele bilincini artırmak, sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek ve değer odaklı bakış açısı geliştirmeyi amaçlıyoruz. ERVA Spor Projemizi şehrimize kazandırma yolunda emeği geçen Vali Gökmen Çiçek’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, Kocasinan ve Melikgazi Belediye Başkanlarımıza, Gençlik-Spor ve Milli Eğitim İl Müdürlüklerimize ve ASKON Şube Başkanımız İlker Barlı’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ASKON Kayseri ERVA Spor Kulübü açıldı