Fotoğraflı (64)

Anteplove Baklava’nın ilk Türkiye şubesi Kayseri’de açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleneksel Gaziantep lezzetlerinin sunulduğu, Avrupa’da 7 şubeye sahip olan Anteplove Baklava’nın Türkiye’deki ilk şubesi Kayseri’de açıldı. Açılışın ardından konuşan Anteplove Baklava Firma Sahibi Cihan Karabiber, “Kayseri halkına taze baklavayı yedirebilmek için çalışacağız. Avrupa’daki 7’nci, Türkiye’deki ilk şubemizi açtık. Kısmet ederse diğer illerde de varlığımızı göstereceğiz, bu lezzetlerimizi herkes tadacak” dedi.

Geleneksel Gaziantep lezzetlerinin sunulduğu, Avrupa’da 7 şubeye sahip olan Anteplove Baklava’nın Türkiye’deki ilk şubesi Kayseri’de açıldı. Şubenin açılış töreni ve kurdele kesim merasiminin ardından katılımcılara tatlı da ikram edildi. Melikgazi ilçesine bağlı Kızılırmak Caddesi üzerinde bulunan Anteplove Baklava, törenin ardından hizmete başladı.

Kayseri halkına taze baklavayı yedirebilmek için çalışacaklarını belirten Anteplove Baklava Sahibi Cihan Karabiber, “Kısmet ederse diğer illerde de varlığımızı göstereceğiz, bu lezzetlerimizi herkes tadacak” dedi.

Anteplove’ın ilk şubesinin Kayseri’ye açtıkları için heyecanlı olduklarını söyleyen Anteplove Baklava Firma Yetkilisi Sercan Deveci, “Yalçın beyin buradaki şubelerini artıracağına inanıyorum, biz de bir yandan Avrupa’daki yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Önceleri ihracat şirketi olarak faaliyet gösteriyorduk, ayrıca fıstık ve ceviz üzerinden AR-GE çalışmaları da sürdürüyoruz. Baklavalar üzerine farklı ürünler çıkarmayı da deniyoruz. Şimdiyse Türkiye’ye açılıyoruz ve ilk şubemiz de Kayseri’ye nasip oldu. Markamıza güveniyoruz, bu işten para kazanmak isteyen yatırımcılarımızı da bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bütün ürünlerinin lezzetli olduğunu ve bolca çeşit bulunduğunu söyleyen Anteplove Baklava Firma Yetkilisi Fatih Aslan, “Baklavasından şöbiyetine, havuç diliminden fıstık sarmasına, cevizli kıvrımdan fıstıklı baklavalarımıza kadar bütün çeşitlerimiz lezzetlidir” dedi.

Ürünlerin birinci kalite malzeme ve gıdalarla imal edildiğini söyleyen Anteplove Baklava Firma Yetkilisi Yalçın Yücetürk, “Gerekli özeni göstermeye devam edeceğiz, Kayseri’ye layık olmaya çalışacağız, bütün hemşehrilerimizi bu lezzeti tatmaya bekleriz, bu konuda iddialıyız ve kalitemizi görmelerini çok istiyoruz. Ürünlerimizde kesinlikle ikincil kalite malzeme yoktur, tamamı saf tereyağlı ürünlerdir. Müşterilerimiz de tadacak ve tabii son kararı onlar verecektir” diye konuştu.

Açılış törenine katılan Şef Sinan Yavuz, ürünleri restoranında müşterilere tattırdığını ve muntazam tatlılar yapıldığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen