1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. ANTALYA Şehitliği’nde duygu dolu 15 Temmuz anması

ANTALYA Şehitliği’nde duygu dolu 15 Temmuz anması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıl dönümü kapsamında şehitlikte düzenlenen törende, duygu dolu anlar yaşandı. Şehitler için duaların okunduğu törende şehit yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Uncalı Şehitliği’nde tören düzenlendi. Törene, Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, AK Parti milletvekilleri İbrahim Ethem Taş, Mustafa Köse, Tuğba Vural Çokal, MHP Milletvekili Hilmi Durgun, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ve çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.

 

Törende İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya şehitler için dua etti. Şehitlikteki törende duygu dolu anlar yaşandı. 15 Temmuz 2016 tarihinde geçici görevle Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde bulunan ve darbe girişimi sırasında girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç’ın annesi Meliha Meltem Kılınç ve babası emekli polis memuru Zeki Kılınç da şehit oğullarının kabri başındaydı. Anne Kılınç’ın uzun süre gözyaşı dökerek dua ettiği görüldü.

 

Törenin ardından Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin ile birlikte şehitlikteki kabirleri tek tek ziyaret ederek çiçek bıraktı. Şehit aileleriyle de görüşen Şahin, bir istekleri olup olmadığını sordu. Tören dualarla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen