AK Parti Kayseri İl Başkanı Çopuroğlu, “Fuarda Kayseri rüzgârı esiyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – İstanbul Mobilya Fuarı’nda Kayserili firmaları ziyaret eden AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, fuarda Kayseri rüzgârı estiğini söyledi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı, dün ziyaretçi almaya başladı. Kayseri’den de 180’in üzerinde mobilya firması yerini aldı. Avrupa’nın en büyük mobilya fuarları özelliğini de taşıyan fuara 200’ün üzerinde ülkeden alım grubu geliyor.

 

Fuarda firmalara destek ziyaretinde bulunan AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, fuarı değerlendirdi. 1HA’ya açıklama yapan Çopuroğlu, “Kayseri’den bu fuara katılan 184 firma var. 21 tanesi TÜYAP’ta 163 tanesi de CNR’de ağırlıklı olarak. Gördüğümüz kadarıyla Kayseri rüzgârı burada ciddi manada esiyor. Fırtına gibi esiyor. Hangi standa gitsek ya bir müşterisi var müşterisiyle uğraşıyor ya telefonla görüşüyor ya tercüman bir şeyler tarif etmeye çalışıyor. Eğer atmosfer satışa yakınsa lafı uzatmadan merhaba deyip ayrılıyoruz statlardan. Sanayicilerimizin mutlu olduklarını gözlerinden görüyoruz. Tabi bu şunu gösteriyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın tarif ettiği Türkiye Yüzyılı bu fuarda kendini hissettiriyor. İnşallah sanayicimiz bol miktarda ihracat yaptıkça Kayseri daha iyi olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız bundan bir süre önce İstanbul’a yeni bir fuar alanıyla ilgili bir ipucu vermişti. Kısmet olurda daha büyük fuar alanlarında olursa tahmin ediyorum ki bundan sonra fuarın yarısını komple kapatın diyecek Kayserimiz” ifadelerini kullandı.

‘KAYSERİ HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR’

Kayseri’nin her geçen gün güçlendiğini belirten Çopuroğlu, “Kayseri mobilya konusunda, yatak konusunda Türkiye’de hatırı sayılır bir büyüklüğe ulaştı. Tabi burada en büyük kriter şu; bir ve beraber olmanın gücünü hissediyoruz. Sizler de buradan canlı yayın yapıyorsunuz, gayret ediyorsunuz. Kayseri’de üretim yapan firmaları buradan göstermenin muhteşem bir yansıması oluyor. Kayseri’deki insanlarımız belki de gururlanıyorlar böyle firmaların olmasından dolayı. Ama uzun lafın kısası Kayseri her geçen gün güçleniyor. Fuarda bunu bariz bir şekilde hissediyoruz. Not fuarda iğne atsanız yere düşmüyor” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AK Parti Kayseri İl Başkanı Çopuroğlu, “Fuarda Kayseri rüzgârı esiyor”