Kayseri’li Askerden Ailesine Büyük Sürpriz..

Kayseri’li Askerden Ailesine Büyük Sürpriz..

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halen askerlik görevini yapmakta olan Selahattin Esen’in ailesine yaptığı sürpriz, herkesi duygulandırdı. Evlatlarını karşısında gören aile, sevinç, şaşkınlık, gözyaşı ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Bilindiği üzere Genelkurmay Başkanlığı, anneler ve babalar günü gibi özel günlerde bazı askerleri sürpriz şekilde karargahlarında aileleriyle buluşturuyordu. Bu projeden etkilenen Kayserili asker, bir farkla buluşma sahnesi organize etti. Ailesinin haberi olmadan izne ayrılan Onbaşı Selahattin Esen, ailesine yapacağı sürpriz için bir arkadaşından yardım aldı. Merkez Melikgazi ilçesi Argıncık Mahallesi’nde bulunan baba ocağının sokağına girildiğinde kayıt da başladı. Görüntülerde, evlerinin bahçe kapısını vuran Esen’i ilk karşılayanlar kardeşleri Sümeyye Hatun, İlayda ile ablası Gülhanım Esen oldu. Kardeşlerini askeri elbiseleriyle karşılarında gören aile bireyleri şaşırıp kaldı. En fazla mutluluk ise Esen’in annesi Ümüs hanımla kavuşma anında yaşandı. Oğlunu gören anne, şaşkınlık, sevinç, gözyaşı ve mutluluğu bir arada yaşadı.

Esen, ailesiyle buluşma anı görüntülerini video paylaşım ağından takipçileriyle paylaştı.

Ailesini çok sevdiğini belirten Selahattin Esen, onları mutlu etmek için habersiz şekilde izne ayrıldığını ve sürpriz yaptığını söyledi. Esen, “Babam evde yoktu. Annem, ablam ve kardeşlerim beni karşılarında görünce bütün duyguları aynı anda yaşadılar. Ben de çok mutlu oldum” şeklinde duygularını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen