5
6:22

Başkan Palancıoğlu; “Makamı mahallelere taşıyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mobil Başkan projesinden söz eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu; “Vatandaşa ulaşımı biraz daha kolaylaştırmak için böyle bir proje aklıma geldi Mobil Başkan ismini koyduk. Bu projede önceden mahalleye sms atıyoruz, sosyal medyada duyuruyoruz, buranın muhtarına haber veriyoruz ve kalabalık vatandaşlar geliyor. Biz makamı buraya taşıyoruz tüm başkan yardımcılarım müdürlerim burada talepleri yerinde çözerek vatandaşı biraz daha rahatlatmak onlarla bir araya gelmek gençlere, çocuklara ihtiyacı olan hizmetleri götürmek bu şekilde daha rahat oldu” dedi.

Melikgazi Belediyesi tarafından vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek ve çözüme ulaştırmak maksadıyla planlanan ‘Mobil Başkan’ projesi Battalgazi Mahallesi Küçükali Kentsel Dönüşüm alanında gerçekleştirildi.

Mobil Başkan projesinden söz eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu; “ Vatandaşlarımız belediyeye geliyorlar bazen bizi bulamadıkları oluyor. Seçim sırasında gezdiğimizde vatandaş seçimden seçime gelmeyin diyorlardı böyle bir eleştiri vardı. Vatandaşa ulaşımı biraz daha kolaylaştırmak için böyle bir proje aklıma geldi Mobil Başkan ismini koyduk. Bu projede önceden mahalleye sms atıyoruz, sosyal medyada duyuruyoruz, buranın muhtarına haber veriyoruz ve kalabalık vatandaşlar geliyor. Biz makamı buraya taşıyoruz tüm başkan yardımcılarım müdürlerim burada talepleri yerinde çözerek vatandaşı biraz daha rahatlatmak onlarla bir araya gelmek gençlere, çocuklara ihtiyacı olan hizmetleri götürmek bu şekilde daha rahat oldu. Vatandaşların belediyede beklemeleri yerine belli sürelerde sms atarak biz geliyoruz. Talebiniz varsa lütfen gelin diye bildiriyoruz vatandaşlar da sağ olsunlar taleplerini güzel bir şekilde ifade ediyorlar” şeklinde konuştu.

Öte yandan Mobil Başkan uygulamasının kış aylarında da devam edeceğini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu; “Yaz döneminde bu proje devam edecek çünkü hava şartları uygun ama kış döneminde de sosyal tesislerimiz var, çeşitli toplantı alanlarımız var o alanlarda da kış döneminde devam edeceğiz. Sosyal tesislerimiz bu ihtiyacı karşılamak için yeterli olacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen