Fotoğraflı (5)
5:22

Milletvekili Özsoy, “Kayseri’nin geleceğini daha parlak kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Kayseri’nin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için de Kayserimizle ilgili projeleri takip ediyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım ve tarım alanlarında yaptığımız yatırımlar ve yasalarla Kayseri’nin geleceğini daha parlak kılmak için biz tüm milletvekilleri ve Kayseri’deki idarecilerimiz olmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne kadar hemşehrilerimizden 2 bin 500’den fazla talep tarafımıza ulaşmış olup bu talepler ile tek tek ilgilendik. İlgilenmeye de devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, nöbetçi milletvekili uygulaması kapsamında il binasında açıklamalarda bulundu. Özsoy, meclis çalışmalarıyla ilgili, “Malumunuz ülke gündeminde çokça meşgul eden kanun teklifleri bir kısmı komisyonda, bir kısmı meclis gündemine geldi. Vergi adaletinin güçlendirilmesi, doğrudan vergi payının artırılması, vergilemede güvenliğin sağlanması, eşit ve adil bir vergilendirme usulünün ortaya konması için vergi kanunları ve bazı kanunlardaki değişiklik tasarısı meclise geldi. Hayvan ve çevre sağlığının gözetilmesi kaydıyla Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılması şu anda komisyonda görüşülüyor. 9. yargı paketi komisyonlarımızda değerlendirilen bu kanun tasarıları Türkiye Büyük Millet Meclisine geldiğinde ülke ve vatandaşlarımızın lehine ne gerekiyorsa yapılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

‘KAYSERİ’NİN KALKINMASI VE REFAHI İÇİN PROJELERİ TAKİP EDİYORUZ’

Milletvekili Özsoy, “Kayseri’nin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için de Kayserimizle ilgili projeleri takip ediyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım ve tarım alanlarında yaptığımız yatırımlar ve yasalarla Kayseri’nin geleceğini daha parlak kılmak için biz tüm milletvekilleri ve Kayseri’deki idarecilerimiz olmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmesi, sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve çiftçilerimizin desteklenmesi için birçok yeni düzenleme üzerinde çalışılmaktadır. Milletvekili olarak 14 aylık süre içerisinde 17 adet kanun teklifinin yanı sıra şehrimizde vuku bulunan sorunları ve talepleri gerek Gazi Meclisimizde dile getirerek gerekse bakan/ bakan yardımcısı ve genel müdürlük düzeyinde bir görüşmelerimiz neticesinde hızlıca çözüme kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz.
Bugüne kadar hemşehrilerimizden 2 bin 500’den fazla talep tarafımıza ulaşmış olup bu talepler ile tek tek ilgilendik. İlgilenmeye de devam ediyoruz. Vatandaşlarımız ile görüşmelerimiz Kayseri’de il binamızda olduğu gibi Ankara’da meclise gelen kardeşlerimizle de sürekli görüşüyoruz. Elimizden gelen her şeyi de vatandaşlarımız için, bizi ziyaret eden insanlar için yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen