cover-1721223453174
2:20

Kayseri’de işletme sahibi MİT ajanı olduğunu iddia eden komşusundan şikayetçi oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de Ümit Yalçın, kafe açmak istediği sırada evine cam balkon yapılması halinde imza vereceğini söyleyen ve kendisinin MİT ajanı olarak tanıtan komşusunun evine cam balkon yaptırdığını iddia etti. Yalçın devretmek istediği kafeyi yine aynı komşusu nedeniyle devredemediğini söyledi.

 

Kayseri’nin Talas İlçesinde Bahçelievler Mahallesi’nde Ümit Yalçın 4 sene önce kafe açmak istediği apartmanda ikamet edenlerin salt çoğunluğundan onay aldı. İddiaya göre onay almak istediği bina sakinlerinden Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ajanı olduğunu belirten C.T. evine cam balkon yaptırması halinde imzayı vereceğini kaydetti. Ümit Yalçın komşusunun bu talebini yerine getirdi. Kafeyi devretmek isteyen işletmeci ise yine aynı komşunun sorun çıkardığını iddia etti. Konu ile ilgili açıklama yapan işletme sahibi Ümit Yalçın, “İşletmeye kafe olarak açtığım için prosedür gereği bina sakinlerinin yüzde 51’inin onaylı müsaadesini almam gerekiyordu. MİT ajanı kimliği bulunan üst kat komşum sürekli olarak bana baskı yaparak balkonuna cam balkonunu yapmazsam işletmenin ilerleyen süreçlerinde sıkıntı yaratacağını ve imza vermeyeceğini dile getirdi. Komşumun cam balkon talebini mecburen yerine getirmek zorunda kaldım. Bu konuşmaların ve yaptırdığım cam balkonun dekontları mevcuttur. Keyfi ve şahsi çıkarlarını kullanarak MİT kimliğini ve kurumu da kirleterek kendisine şahsi bir pay çıkarttı. Bizde dolayısıyla cam balkon yaptırmak zorunda kaldık” ifadelerini kullandı.

 

‘BU KOMŞUM YÜZÜNDEN İŞLETMEMİZİ DEVREDEMİYORUZ’

 

İşletmeyi devretmek istediğin de ise yine C.T.’nin zorluk çıkarttığını ve diğer komşulardan da imza alamadığını iddia eden işletme sahibi Yalçın, “Sağlık sorunlarım nedeniyle işyerimi devretmek istedim. Aynı şahıs problem çıkartmaktadır. Diğer bina sakinleriyle görüştüğüm zaman kendisini MİT ajanı olduğunu iddia eden komşumu işaret ederek ‘imzayı ilk bu kişiden alıp sonra bizden alacaksın’ dedikleri için bir tıkanıklık yaşıyoruz. Bu komşum yüzünden işletmemizi devredemiyoruz. Konuyla ilgilide anayasanın verdiği yetkiler dahilinde girişimlerde bulundum. Kendisinden şikayetçiyim. Şikayet dilekçemi de savcılığa teslim ettim” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen