Fotoğraflı
1:28

Müdür Kabakcı, “Her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Genç nesillerimize çok daha iyi imkanlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma sahip olabilmeleri için var gücüyle çalışıyoruz. Her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz” dedi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile Kayseri Valiliği öncülüğünde düzenlenen, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve ERVA Spor Okulları’nın da yer aldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, ilçe belediye başkanları, rektörler, askeri erkân, emniyet görevlileri, gençler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde, çeşitli dans oyunları ile gösteriler sergileyen ve spor faaliyetlerinde bulunan gençler, göz doldururken, bayram kutlamalarında Büyükşehir belediyesi Spor A.Ş., İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Erdemlerimizle Varız (ERVA) Spor Okulları öğrenci ve sporcuları görev aldı.

Törende konuşan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, “Bugün vazgeçilmez güç kaynağımız milletimizdir. Bunun yaşatılması için hepimize, özellikle de gençlere büyük görevler düşmektedir. Bu görevlerin başında ise emaneti siz gençlere binlerce şehit vererek ve yokluklar içerisinde öz veriyle kurulan Türkiye Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak, korumak ve gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmaktır. Bizlerde Kayseri Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutladığımız bu günlerde bilinmesini isteriz ki, genç nesillerimize çok daha iyi imkanlara kavuşması, sportif anlamda dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma sahip olabilmeleri için var gücüyle çalışıyoruz. Her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Atalarının Türk gençliğine güvenmekle ne kadar haklı olduğunu ortaya koyan, temiz, çalışkan, dürüst, vatan sever ve onurlu Türk gençliğinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz” diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde gençler, kendi bayramlarını doyasıya yaşarken, ERVA Spor Okulları Valilik Kupası Müsabakaları’nda dereceye giren sporculara da ödülleri takdim edildi. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Gençlik Koşusu’ yoğun ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen