Fotoğraflı - 2024-05-18T212811.803
4:17

Manken İpek Tanrıyar’dan gelinlere tavsiye: “Defile yapmayın”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kumsmall AVM’de 2 gün sürecek olan Evlilik Festivali başladı. Festivale katılan Manken ve Oyuncu İpek Tanrıyar; yeni evlenecek çiftlere “Gelinlik seçerken, saç ve makyaj işleriyle uğraşırken düğün sürecini o kadar karmakarışık bir noktaya getiriyoruz ki ortaya hiç iyi bir şey çıkmıyor. Nasıl görünmek istediğinizi net bir şekilde belirleyin. Birden fazla organizasyon ve elbiseyle defile yapmayın. Rahat, modaya uygun ve de şık olmanın yanı sıra net olalım” dedi.
Türkiye’nin en büyük mobilya alışveriş merkezi olan Kumsmall AVM’de Evlilik Festivali başladı. Bugün ve yarın olmak üzere 2 gün düzenlenecek festivalde gayrimenkulden mobilya sektörüne, düğün organizasyonundan giyim sektörüne kadar birçok alanda önemli firmalar yeni evlenecek çiftlere hizmet vermek üzere stantlarını da açtı. Etkinlik boyunca canlı müzik dinletisi yapılmasının yanı sıra Kemal Arslan ve ekibi tarafından zeybek gösterisi, Rinelia Organizasyon tarafından kına gösterisi, Muzaffer Elitaş konseri ve Uzman Psikolog Rabia Öztürk tarafından sohbet eşliğinde söyleşi programı yapıldı.
Festivale katılan; gelinlerin elbise tercihleri için açıklamalarda bulunan Manken ve Oyuncu İpek Tanrıyar, “Gelinlik seçerken, saç ve makyaj işleriyle uğraşırken düğün sürecini o kadar karmakarışık bir noktaya getiriyoruz ki ortaya hiç iyi bir şey çıkmıyor. Nasıl görünmek istediğimizi net bir şekilde belirlememiz gereklidir. Günümüzde sadece bir gelinlikle, düğünle iş bitmiyor. Partiler ve benzer organizasyonlar da olunca 3-5 parça ekstra kıyafetler alınıyor, bu durumda da gelin aslında bir defile yapmış oluyor. Her şeyden önce düğünde iyi hissetmek istiyorsanız rahatlıktan ödün vermeden, şık ve modaya uygun tercihler yapılabilir” dedi.
‘YENİ NESİL YARATICI VE DE FOTOJENİK’
Genç jenerasyonun fotojenik olma konusunda yetenekli olduğunu dile getiren Tanrıyar, “Yeni nesilin çekmiş olduğu fotoğraflarına bakıyoruz ki tıpkı kartpostal gibi, gerek teknoloji gerekse sosyal medya fotoğrafçılık anlamında bizi çok ilerletti. Bu noktada gençlere şapka çıkarabiliriz. Ancak gelelim ki her güzel ana eşlik eden şarkılar da vardır. Evlenecek olan çiftlerin özel bir şarkısı, dansı ve koreografisi olmalıdır” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen