Fotoğraflı (56)

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Alçı, “Mazbatamı aldığım ilk gün, T.C. ibaresini Melikgazi Belediyesi duvarlarına asacağım”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Melikgazi Belediye başkanı olarak seçildiğinde ilk icraat olarak T.C. ibaresini belediyenin duvarlarına asacağını ifade eden CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Özgür Alçı, “Mazbatamı aldığım ilk gün ilk icraat olarak, T.C. ibaresini Melikgazi Belediyesi duvarlarına kendi elimle asacağım. Melikgazi Belediyesi değil, T.C. Melikgazi Belediyesi olacak. Bu benim için bir vatandaşlık ve namus borcudur” dedi.

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Özgür Alçı, KayseRadar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Seçildiği taktirde ilk olarak Melikgazi Belediyesi’ne Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresini getireceğini dile getiren Alçı, “Vatandaşlar bana, ‘seçildiğinizde ilk icraatınız ne olacak’ diye soruyor. Mazbatamı aldığım ilk gün icraatım, T.C. ibaresini Melikgazi Belediyesi duvarlarına kendi elimle asacağım. Melikgazi Belediyesi değil, T.C. Melikgazi Belediyesi olacak. Bu benim için bir vatandaşlık ve namus borcudur” şeklinde konuştu.

‘BELEDİYE OLARAK İHALELERİMİZ ŞEFFAF VE AÇIK OLACAK’

Kamu malı harcamalarında şeffaf ve hassas yapılacağını söyleyen Alçı, “Yönetim anlayışımız tamamen adil, hesap verilebilir, şeffaf, herkese eşit mesafede olacak. Şerefiye adı altında toplanan paralar var. Bu durumdan vatandaş ve arsa sahipleri de şikayetçi. Yerine ve şahıslara göre farklılık gösteren bu uygulamayı da kaldıracağız. Belediye olarak ihalelerimiz şeffaf ve açık olacak. Kamera önünde canlı yayın şeklinde yapılacak. Kendi cebimizden nasıl harcarken en uygun şekilde en iyi şeyi yapmaya çalışıyorsak yönetimde de aynı şekilde çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen