Fotoğraflı (2)
1:56

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar; “Daha farklı projelerle hemşerilerimizin karşısında olacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

— Yeraltı çarşısı için yeni projelerinin olduğunu ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Biz bu sevgiye muhabbete karşılık daha fazla çalışmamız lazım daha fazla üretmemiz lazım vatandaşımızın gönlündeki haklı yeri artırmamız lazım. İnşallah bundan sonraki süreçte de projelerimizle hem de vatandaşlarımızdan bize gelen dönüşlerle daha farklı işlerle hemşerilerimizin karşısında olacağız” dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Yeraltı Çarşısın’da esnaf ziyaretinde bulunarak esnafların sorunlarını dinledi.

Yeraltı çarşısı için yeni projelerinin olduğunu ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; “Biz bu sevgiye muhabbete karşılık daha fazla çalışmamız lazım daha fazla üretmemiz lazım vatandaşımızın gönlündeki haklı yeri artırmamız lazım. İnşallah bundan sonraki süreçte de projelerimizle hem de vatandaşlarımızdan bize gelen dönüşlerle daha farklı işlerle hemşerilerimizin karşısında olacağız. Tabii ki burada bugünün özelinde başkanımla beraber yeraltı çarşısındaki olacakları vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için esnafımızın da vatandaşa daha iyi hizmet verebilmesi için şimdiki yapılanların üzerine başkanımla birlikte neler yapılabiliri konuştuk. Konuştuğumuz birkaç konu var bunları bugünden duyurmayız ama ortaya güzel şeyler çıktı” dedi.

Öte yandan Esnafın hoş yaklaşımından memnun olduklarını ifade eden AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu; “Buradaki insanların ve esnafın Belediye Başkanımıza hoş yaklaşımları bizi çok mutlu ediyor. Söylediği gibi başkanımın güzel projeleri var inşallah sürprizler seçim öncesi gelecek” ifadelerinde bulundu.

Esnaflığın öneminden bahseden Kayseri Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Gökhan Gülen; “Başkanım her zaman çarşıya gelir bizim derdimizi sıkıntımızı dinler. Esnaf demek bir toplumun aile bireylerinin en parçası demektir. Esnaf olarak başkanımız bize her türlü hizmet ediyor geldiğinde de tüm istişareleri yapıyoruz. Başkanımızın sonuna kadar yanındayız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen