Fotoğraflı (81)

Ercan Sarıkaya: “Kumsmall AVM’nin sahibi mobilyacılardır”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(Muhabir: Feray Barut) – Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya; “Buradaki alanın sahibi mobilyacılar dolayısıyla halka hizmet ediyor. Biz tamamen mobilyamızı satmak için halkımıza kültürel, sosyal ve eğlence alanında hizmet etmek için kurulduk. Bu alanlardan elde ettiğimiz kira gelirlerinin şimdilik bir kısmını işler ilerleyince de tamamını Kayserinin sosyal, kültürel etkinliğimize harcayacağımıza buradan söz veriyorum” dedi.

Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına katılarak KayseRadar Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Kumsamall AVM’nin Kayseri sanayisinde üretilen ürünleri dünya pazarına çıkarmayı hedeflediğini belirten Kayseri Mobilyacılar Odası ve Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya; “Bizim hedefimiz Türkiye’nin en büyük mobilya üretim merkezi olan Kayseri’yi dünya çapında uluslararası alanda mobilya ticaret merkezi haline getirmektir. Biz Kayseri sanayisinde ürettiğimiz ürünlerin öncelikle Kayseri ve çevresindeki vatandaşlarımıza perakende sonra tüm Türkiye ve dünyaya toptan satılabileceği bir ticaret merkezi oluşturmak için yola çıktık” şeklinde konuştu.

Kumsmall AVM’nin geliştiğini ve önceden gelenlerin tekrar ziyaret etmeleri gerektiğini de belirten Kumsmall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya; Kumsmall AVM olarak ana hedefimiz Kayseri’de olmayan markaları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Kumsmall’a daha önce gelmeyenler derhal gelmeliler, daha önce gelenler de tekrar gelip olan değişimi görmeliler. Buradaki alanın sahibi mobilyacılar dolayısıyla halka hizmet ediyor. Biz tamamen mobilyamızı satmak için halkımıza kültürel, sosyal ve eğlence alanında hizmet etmek için kurulduk. Bu alanlardan elde ettiğimiz kira gelirlerinin şimdilik bir kısmını işler ilerleyince de tamamını Kayserinin sosyal, kültürel etkinliğimize harcayacağımıza buradan söz veriyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen