75 KİŞİLİK MOTİVASYON EKİBİ DEPREMZEDELERE MORAL VERİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)- Kayseri’den yola çıkan 75 kişilik motivasyon ekibi, deprem bölgesindeki vatandaşlara hizmet götürdü. Motivasyon ekibi, Kayseri Valiliğince belirlenen yurtlarda misafir edilen afetzedeler için de her gün etkinlikler düzenliyor.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri merkezli 9 saat arayla meydana gelen 2 büyük deprem, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde yıkıma sebep oldu. Tüm Türkiye yaraların sarılması için çaba gösterirken Kayseri’den yola çıkan 75 kişilik motivasyon ekibi, deprem bölgesindeki afetzedelere hizmet götürdü. Mahmut Livturis, Sihirbaz Sidora, Selçuk Kılıç, Emrah Doruk, İsmail Akkılıç, Ali Alakuş, Bekir Toptaş ve Pelin Su başta olmak üzere 75 kişilik kadrosuyla izleyicilere renkli gösteriler sunan motivasyon ekibi üyeleri, ayrıca Kayseri Valiliği tarafından belirlenen yurtlarda kalan depremzede çocuklar için de farklı etkinliklere imza attı. Etkinlikler içeriğinde palyaço, Hacivat ve Karagöz oyunları, sihirbaz gösterilerinin yanı sıra, çocuklara yüz boyama, masal anlatma hizmetleri de sunuldu.

Etkinlikler hakkında konuşan organizatör Mahmut Livturis “Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun. İnsan yaşamı olarak ülkece çok zor günlerden geçiyoruz. Bizler de ekip olarak, vatandaşlarımızın bu zor zamanlarında yanlarında olmak için onlara hizmet sunmaktayız. Bu hizmetlerimizin sevilmesi ve takdir görmesi bizi onure etmektedir” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
75 KİŞİLİK MOTİVASYON EKİBİ DEPREMZEDELERE MORAL VERİYOR