6 Mahalle Muhtarından Kapatılan Yol için Dilekçe

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Yapımına 2017’de başlanan ve bu yıl başlarında kısmen trafiğe açılan Erkilet Hıdırellez Yolu’nun yol kayması nedeniyle geçici olarak ulaşıma kapatılmasının ardından, 6 muhtar yolun yeniden açılması için harekete geçti.

Erkilet, Kemer, Çevril, Emmiler, Taşhan ve Generalemir mahalle muhtarlarının ortak imzaladığı Kayseri Valiliğine verilen dilekçede, “Erkilet halkı olarak köyümüze 1-2 kilometre mesafedeki tarlalarımıza gidebilmek için 40 kilometre yolu dolaşmaktayız. Gittiğimiz yol güzergahının ve yol satıhının çok kötü olması nedeniyle ve güzergahta bulunan köyler nedeniyle köy içinden 9 tarım makinalarıyla geçişte sıkıntı yaşamaktayız. Kazaya sebebiyet verme ihtimali yüksektir. Mağduruz. Kayan heyelan bölgesi ile açılmasını istediğimiz yol arasında da 3 km mesafe vardır, tehlike arz etmemektedir” ifadeleri kullanıldı.

Muhtarlar, yetkililerden Yozgat’a bağlanan şose yolunun levhalandırılıp geçici olarak tekrar ulaşıma açılmasını talep ederek, 5 kilometrelik bir mesafeyle tarlalarına ulaşabileceklerini beyan etti.

Dilekçede Çevril Köy Muhtarı Hamza Göltaş, Emmiler Köy Muhtarı Bekir Karaca, Erkilet Mahalle Muhtarı Ahmet Ceyhan, Kemer Köy Muhtarı Mustafa Öktem, Generalemir Mahalle Muhtarı Mustafa Çağlar ve Taşhan Köy Muhtarı Yüksel Deniz’in imzaları bulunuyor.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
6 Mahalle Muhtarından Kapatılan Yol için Dilekçe