30 Ağustos’ta şehit ve gazi çocuklarıyla ‘Ay Yıldız Turu’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle şehit ve gazi çocukları ile klasik araçlarla ‘Ay Yıldız Turu’ gerçekleştirildi.
Kocasinan Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle düzenlenen programda Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de yer aldı. Programda, Sümer Mahallesi Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Otopark Alanı’ndan, Cumhuriyet Meydanına kadar şehit ve gazi çocukları ile tur gerçekleştirildi.

Etkinlik hakkında konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Vosvoscularımız, bisikletçilerimiz ve motosikletçilerimiz farklı farklı gruplar bir araya geldiler. Şehit ailelerimizin çocuklarına bir bayram havası yaşatacaklar hep beraber bir ay yıldız turu yapacağız. Bugünkü etkinliğimizin adı ‘Ay Yıldız Turu’ ve çocuklarımızla eğlenceli bir vakit geçireceğiz. Cumhuriyet Meydanı’nda hep birlikte turumuzu tamamlayacağız. Bununla birlikte bugünlerde burada bizim ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında hür ve özgür bir şekilde bu etkinlikleri yapabiliyorsak tüm şehitlerimizi yad etmemiz lazım. Tabi ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başkomutan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bugünleri bize yaşattığı için onu ve tüm silah arkadaşlarını yad ediyorum. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum, eğlenceli bir tur olması dileğiyle hepinize hoş geldiniz diyorum. Biraz önce isimlerini saydığım bütün gruplara da çok teşekkür ediyorum” dedi.
‘BU ÇOCUKLAR BAYRAK, VATAN, MİLLET VE MUKADDESAT İÇİN ŞEHİT OLAN ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ’
Düzenlenen etkinlik sebebiyle destek verenlere teşekkür eden ve duygularını dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da, “Öncelikle Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel programı böyle güzel bir günde hazırladıkları için. Şehit ve gazi çocuklarımızı onure ve mutlu etmek adına burada klasik araçlarla, motosikletli gruplarla bir tur atacağız. Çocuklarımızı onure ve mutlu ettikleri için Sayın Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum. Çünkü bu çocuklar bayrak, vatan, millet ve mukaddesat için şehit olan şehitlerimizin emanetleri. Yine aynı şekilde mücadele ederken gazi olmuş uzuvlarını bu vatan için vermiş gazilerimizin çocukları. Bu çocuklarımızı mutlu ve onure eden herkese çok teşekkür ediyorum. Burada gelip çocuklarımıza araç ve motosikletleriyle tur attıran güzel insanlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
30 Ağustos’ta şehit ve gazi çocuklarıyla ‘Ay Yıldız Turu’