280 daire 499 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Satışı yapılacak olan toplam 280 adet taşınmazın ihalesi bugün itibariyle başladı. 4 ve 5 Şubat tarihleri arasında da 499 bin liradan başlayan 1+0 ve 1+1 dairelerin ihalesi Erciyes Kültür Merkezinde yapılacak açık artıma usulüyle satışa sunulacak.

Talas’ta 499 bin liradan başlayan eşyalı, eşyasız opsiyonlu 1+0 ve 1+1 dairelerin ihalesi bugün itibariyle başladı. QINVEST PORTFÖY firması toplamda 280 dairenin satışı Erciyes Kültür Merkezinde (EKM) açık artırma ile yapılacak. Talas İlçesi Kiçiköy Mahallesi’nde bulunan 80 taşınmazın ihalesi ise bugün yapıldı. Yarın (cumartesi) ve pazar günü için 200 dairenin de ihalesi EKM’de yapılacak. İhaleye katılmak isteyen kişilerin kimlik fotokopileri ile numarataj alıp ilk teklif veren kişinin bin, sonraki teklif verenlerin 5 bin çarpanıyla değerlendirilmesinin yapılacağını söyleyen Hukukçu Semih Emin Akbulut, “İhaleye katılacak kişiler girişte kimlikleriyle formu doldurduktan sonra bir numarataj almak zorundalar. İstedikleri bina için numaratajı ilk kaldıran numara yani ilk teklif bin lira daha sonraki teklifler 5 bin lira çarpanıyla değerlendirilecektir. Söz konusu taşınmazlarda Katma Değer Vergisi (KDV) yüzde 1’dir. İhaleyi alan kişinin yanına salonda görevli arkadaşımız gelerek gerekli evrakları ve numarataj numarasını kaydedip daha sonra kendileriyle iletişime geçilecektir. Taşınmazı alan kişi ya da şirketler 15 gün içerisinde gereken miktarı yatırdıktan sonra tapu randevusu alınacak ve işlemleri yapılacak. İhaleyi alan kişi 15 gün içerisinde gerekli miktarı yatırmak zorunda” ifadelerini kullandı.

‘KAYSERİ HALKINI 1+0 VE 1+1 OPSİYONLARINDAKİ CAZİP FİYATLARDAN DOLAYI KATILMALARINI BEKLİYORUZ’

İhalede herhangi bir teminat olmadığını belirten Hukukçu Semih Emin Akbulut 3-4-5 Şubat aralığında ihaleyi belirledik. İlk günümüz 80 tane taşınmazla belirledik. Yarın 100 Pazar günü de 100 tane taşınmazın 1+0 ve 1+1 eşyalı, eşyasız opsiyonlu dairelerimizi satışa sunacağız. 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla belirlediğimiz taşınmazların ihalesi yarın ve pazar günü saat 10:00’da devam edecek. İhale şartnamesini ve gerekli evrakları girişte kayıt masasında isteyen herkes alabilecek. İhalemizde herhangi bir teminat yoktur. Kimlikleriyle birlikte kayır formunu dolduran herkes rahatlıkla katılabilecektir. Tüm Kayseri halkını 1+0 ve 1+1 opsiyonlarındaki cazip fiyatlardan dolayı katılmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
280 daire 499 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı