15 Temmuz Şehidi Kübra Doğanay Doğum Gününde Anıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesindeki Fen Lisesine ismi verilen Şehit Kübra Doğanay’ın 8 Kasım doğum günü münasebetiyle öğretmen, öğrenci ve şehit ailesinin katılımıyla anma programı düzenlendi.

Mersin’den gelen ve okullarına aynı ismi veren Mersin Yenişehir Şehit Kübra Doğanay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 8 Kasım Şehit Kübra Doğanay doğum günü münasebetiyle Yeşilhisar’a düzenledikleri gezi kapsamında şehit ailesine ve ilçe Fen Lisesine ziyarette bulundu. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Şehit Kübra Doğanay Fen Lisesi Müdürü Selahattin Çimen, misafir öğretmenler Hayriye Aslan ve Nilgün Bahar Demirhan’a Şehit Kübra Doğanay Fen Lisesinin hazırlamış olduğu ‘Doğanay’ dergisini ve okul plaketini hediye etti.

Şehit Kübra Doğanay’ın annesi Hikmet Doğanay ve babası Harun Doğanay ise misafir öğrencilerin ziyaretlerinden çok duygulandıklarını belirterek teşekkür etti. Daha sonra iyi dilek ve temennilerle Şehit Kübra Doğanay Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri misafirleri uğurladı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
15 Temmuz Şehidi Kübra Doğanay Doğum Gününde Anıldı