Fotoğraflı (30)

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar’ın başarısızlığı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor’un Teknik Direktörü olan Recep Uçar’ın Kayseripor’a çalışmadığını ve iyi yönetemediğini dile getiren Spor Yorumcusu Oktay Haluk Doğan, “Recep Uçar aldığı takımı önceden çalışmamış. Ankaragücü’nde takımı ayaklar altına aldı. Takımı tanımaya tenezzül göstermedi. Kilidi çözecek varyasyonları yok. ‘Buradan geri dönüş yaparız’ diyen bir Kayserispor’u sahada göremiyoruz. Bunun da tek sebebi Recep Hoca’nın kendisinden kaynaklı” dedi.

Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında spora dair her şeyin konuşulduğu Spor Radar programı Salih Zeki Çetin moderatörlüğünde Spor Yorumcusu Oktay Haluk Doğan ve Gazeteci İlyas Kaplan Kayserispor ve genel spor gündemini yorumladı.
Programda gazeteciler Kayserispor’un yeni Teknik Direktörü Recep Uçar’ı ve EURO 2032 için önerilen stadyumlar arasında RHG Enertürk Enerji stadyumunun olmamasını değerlendirdi.
Kayserispor Teknik Direktör Recep Uçar’ın başarısız olduğunu dile getiren Spor Yorumcusu Oktay Haluk Doğan, “Recep Uçar aldığı takımı önceden çalışmamış. Çalışmadığı gibi Gaziantep maçından sonra takımın üzerinde oynama yaptıktan sonra Beşiktaş ikinci yarı, Başakşehir en sonra Ankaragücü’nde takımı ayaklar altına aldı. Takımı tanımaya tenezzül göstermedi. Sezon sonuna kadar bu takım bu şekilde giderse şu lafı her zaman duyacağız. Çağdaş hoca, ‘ben öyle bir takım bıraktım ki benimle berabere kalmaya cüret gösterdi’ diyecek. Biz bu lafı yedik Kadirhas’ta hoca dokunuşuna her zaman inanırım ama çok süre verilmesine çok karşıyım. Çünkü hoca kendisiyle çelişiyor. Kötü oyuna süre veririm ama kötü mücadele eden takıma süre vermem. Hoca kötü mücadele ettiriyor. Sistemi yok. Oyuncular mücadele etmek istemiyorlar. Kilidi çözecek varyasyonları yok. Buradan geri dönüş yaparız diyen bir Kayserispor’u sahada göremiyoruz. Bunun da tek sebebi Recep Hoca’nın kendisinden kaynaklı” ifadelerini kullandı.

‘KAYSERİ’Yİ YÖNETEN AKILLAR SPORU FUZULİ OLARAK GÖRÜYOR’

Kayseri’de siyasi yetkililerin spora önem vermediklerini söyleyen Doğan, “Erciyes Dağı’nın vizyonu, uluslararası yarış müsabakalarının merkezi olacaktı. Şimdi ucuz bir kayak merkezi haline getirildi. Biz siyasetteki etkimizi ne yazık ki sporda göstermiyoruz. Bunu Konya çok iyi başarıyor. Kayseri’yi yöneten akıllar sporu fuzuli olarak görüyor. 2032’de stat tercihi yapılacağında baskı yapmadılar. Onun için hakemler bizi burada doğrar, bu yüzden hakemler bize en ağız cezayı verir. Bizim sporda bakış açımızın soğuk olması Ankara ve İstanbul’da federasyon nezdinde çalışmadığımızı gösteriyor. Sonuç olarakta 2032’de RHG Enertürk Enerji Standyumu’nu da bize vermezler” diye konuştu.

‘FEDERASYON KAYSERİ’Yİ UNUTMUŞ’

TFF yetkililerinin Kayseri’yi görmezden geldiğini ifade eden Gazeteci İlyas Kaplan, “10 stad arasında yazılmasa bile Kayseri’nin ismi en azından bir hazırlık maçına buranın verilmesi lazım. Kayseri’deki yetkililer sporu tamamen bir zul olarak görüyor. Torpille buraya getirdikleri sanatçıları veya yazarlardan daha iyi reklamımızı yapacağımızı bilemiyorlar. Zamanında Kayserispor’un başkanı kadın olmuştu, Kayseri’nin reklamı birçok yerde yapılmıştı. Biz sporu zaten sevmiyoruz. Federasyon zaten unutmuş Kayseri’yi. Zaten senelerdir biz federasyonun gözünde yokuz. Stat olarak Kayseri ile Konya’yı kıyaslamam ama Antalya ile kıyaslarım. Antalya’nın zemini de stadı da kötü. Buna rağmen Antalya stadı aday adayı olarak geçiyorsa Kayseri’nin kesin geçmesi lazımdı. Spor şehriyiz diyorsunuz, belediyenin yaptığı sahalar var FAKAT uygun değil. Bugün en büyük ilçeler olan Melikgazi ve Talas’ın bir stadı yok” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen