1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. 13 ilde DEAŞ’a operasyon: 72 gözaltı

13 ilde DEAŞ’a operasyon: 72 gözaltı

featured
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ'a yönelik 13 ilde düzenlenen 'Gürz-1' operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Fotoğraf: Ankara, (DHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ’a yönelik 13 ilde düzenlenen ‘Gürz-1’ operasyonlarında 72 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik ‘Gürz-1’ operasyonları düzenlendiğini belirtti. Buna göre; Ankara, Adana, Antalya, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Mersin, Şanlıurfa ve Trabzon’da yapılan eş zamanlı baskınlarda 72 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyalin yanı sıra; yüklü miktarda döviz ve Türk lirası ele geçirildi.

Operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen