1 DÜNYA YATAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI PACAL: “ASTIM HASTALARI İÇİN HİMALAYA TUZUNDAN YATAK ÜRETİYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- 1 Dünya Yatak Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Pacal, astım ve bronşit hastalarının kullanabileceği Himalaya tuzundan ürettikleri yataklar olduğunu söyledi. Pacal, “Modellerimiz bütün ülkelere ayrı ayrı tasarlanmış. Himalaya tuzundan ürettiğimiz ürünler var. Astım ve bronşit hastaları için yapılan bir ürün” dedi.

Avrupa’nın en büyük dünyanın 3’üncü fuarı olma özelliğini taşıyan İstanbul Mobilya Fuarı, 3’üncü gününde de ziyaretçilerini bekliyor. İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarda Kayseri’de üretim yapan mobilya ve yatak firmaları da yerini aldı. Pazar payını arttırmak ve ürünlerini tanıtmak için stant kuran 1 Dünya Yatak’ın Himalaya tuzundan imal ettiği ürünler dikkat çekiyor.

1HA mikrofonlarına faaliyetlerini ve fuarı anlatan 1 Dünya Yatak Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Pacal, yaklaşık 25 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydetti. Pacal, “Avrupa, Balkan, Amerika ülkelerine ihracat yapıyoruz. Bütün ülkelere ayrı tasarım ürünler yapıyoruz.  Hareketli bazamızdan, ledli ürünlerimize kadar inovasyonlu ürünler var. Bu yıl patentini aldığımız süngerinde ve kumaşında Himalaya tuzundan ürettiğimiz ürünler var. Astım ve bronşit hastaları için yapılan bir ürün. Ledli ürünlerimiz yurtdışına özel, hem telefon şarjlı hem dokunmatikli, her şehre her ülkeye her eve sığacak şekilde parçalı tasarlıyoruz” şeklinde konuştu.

‘SİZ HAYAL EDİN BİZ YAPALIM’

Yılın her günü AR-GE çalışmaları yaptıklarını belirten Pacal, “Yılın 365 günü AR-GE yapan bir firmayız, AR-GE’ye çok önem veriyoruz. Yurtdışı fuarları, ulusal televizyonları ve Avrupa kanalarında Kayseri’yi ve Türkiye’yi tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yurtdışı seyahatlerinde gezilerinde hangi renkler hangi ürünler modeller seçiliyorsa ona göre her ülkeye ayrı bir model tasarlıyoruz. Çünkü yatak kalitesi insana göre değişebiliyor. Her türlü AR-GE’ye açığız, Siz hayal edin biz yapalım. Hem dışarıda profesyonel destek alıyoruz hem de bünyemizde AR-GE’miz var. AR-GE ile alakalı çok ciddi yatırımlar yaptık” ifadelerini kullandı.

‘DÜNYANIN HER BİR TARAFINA ÜRÜN GÖNDERİYORUZ’

Fuarın çok verimli geçtiğini, fuarlara katılmayan firmalarında katılması gerektiğini söyleyen Pacal, “Fuar çok verimli geçiyor, En kötü fuar bile kendini kurtarıyor. Fuara katılmayan firmalara da fuara katılmalarını tavsiye ediyoruz. Biz fuarları, reklamları kaçırmıyoruz. Reklama yatırım yapıyoruz, firmaya yatırım yapıyoruz, inovasyon yatırımı yapıyoruz. Nitelikli personele yatırım yapıyoruz. Ürünlerimizi Avrupa’nın her yerine Slovenya’ya, Belçika, Almanya, Hollanda, Fransa ülkelerine gönderiyoruz. İsviçre, İngiltere, Amerika ve Balkan ülkelerinde de ürün gönderiyoruz. Neredeyse dünyanın her bir tarafına ürün gönderiyoruz. Fuara yurt dışından katılımcılarımız çok iyi, çok verimli geçiyor. Yüzde 60 ihracat yapıyoruz” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
1 DÜNYA YATAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI PACAL: “ASTIM HASTALARI İÇİN HİMALAYA TUZUNDAN YATAK ÜRETİYORUZ”